Een 'geheel' door partners

Samen staan we sterk

Door partners waar MKBenes mee samenwerkt vormen een complementair geheel. Hierdoor kunnen wij uw organisatie op een kostefficiëntie wijze breed ondersteunen. 

Elke Partner brengt specifieke expertise met zich mee en is derhalve de specialist die u in detail verder kan helpen. 

Door de jarenlange ervaring in onze carrières weten wij welke resources wanneer nodig zijn. Hierdoor ontstaat een agile aanpak en verdoen wij niet uw en onze tijd met vage onderzoeken die meer vragen oproepen dan antwoorden geven. 

Zitten we wel bij de goede klanten, want onze marges lopen terug?

Wij willen graag internationaal groeien, maar hoe pak je dat het beste aan?​

Het schuurt in de organisatie. Hoe kunnen we dit het beste veranderen?

Focus op technisch MKB

Bedrijven die een commerciële uitdaging hebben en waarbij verandering nodig is om te blijven groeien. 

Wij richten ons op de “commerciële motor” van de organisatie;   de mate van effectiviteit richting klanten en de mensen intern.  

Wij zorgen voor verandering vanuit leidinggevende posities binnen de organisatie; ofwel in een management rol of als ondersteuning van de directie / het management team. 

MKBenes werkt samen met enkele partners; ieder met zijn eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij u breed en vakkundig ondersteunen.    

Eindresultaat:   

Een sterk commercieel fundament!

Terwijl u het gevoel heeft stil te staan pakken wij door

"Halen we alles uit onze commercie?"

Vaak is een verkooporganisatie door de jaren heen organisch gegroeid en is de vraag of deze up-to-date is.  

Het is van belang om regelmatig de aanpak kritisch door te lichten; hierbij kijkend naar capaciteiten van het team, de aanpak van sales & marketing en de lange-termijn strategie. 

 Er gaat er niets boven gedegen leiderschap en duidelijkheid in structuur en proces om resultaat te boeken. Als dit ondersteund wordt door verschillende tools, kan de organisatie echt een stap zetten naar hogere effectiviteit.  

Type opdrachten

Strategische aanpak met praktische uitvoering

Werken volgens een stappenplan

Elke opdracht wordt volgens een bepaald stappen plan aangepakt. Hierdoor is het duidelijk wat u kunt verwachten. Door een praktische aanpak zorgen we dat u de groei daadwerkelijk realiseert. 

Het eerste deel van de opdracht is vaak meer strategisch. Het echte werk is meestal de implementatie. Bij voorkeur wordt dat opgepakt samen met mensen uit het bestaande team. 

Aanpak

Onze Partners

Te Voert Participatie & Inkoopmanagement

Winst creatie zit aan de achterkant! 

Met inkoop kunt u niet alleen veel geld verliezen, maar juist ook heel veel geld verdienen. 

Meer dan 20 jaar actief in verschillende HR-posities bij een divers aantal bedrijven die opereren in de Agri-sector, (Chemische) Industrie, Productie, FMCG, Retail and Automotive, ICT.    Zowel nationaal als internationaal.

De specialist in het verbeteren van uw Product Lifecycle Management capabilities, inclusief processen en ICT infrastructuur. Hierdoor kunt u de innovator zijn die u voor ogen hebt en zorgen voor de competitive edge in de markt. 

Wij adviseren/coachen en trainen leiders en ondernemers. We zijn gespecialiseerd in het coachen van personen en teams, conflict management, persoonlijk leiderschap, verandermanagement. 

2-in-1 Finance” van EbitWise is De oplossing voor kleinere MKB-bedrijven (Start-ups & Scale-ups) die ondersteuning nodig hebben bij de financiële administratie en strategie.

...

Appsolutely helpt organisaties om hun klanten en werknemers een unieke ervaring te geven wat leidt tot een extra groei. Wij doen dit door Salesforce-based verkoop- en service-oplossingen te ontwikkelen die u helpen te weten wat klanten echt drijft.