Een 'geheel' door partners

Samen staan we sterk

Door partners waar MKBenes mee samenwerkt vormen een complementair geheel. Hierdoor kunnen wij uw organisatie op een kostefficiëntie wijze breed ondersteunen. 

Elke Partner brengt specifieke expertise met zich mee en is derhalve de specialist die u in detail verder kan helpen. 

Door de jarenlange ervaring in onze carrières weten wij welke resources wanneer nodig zijn. Hierdoor ontstaat een agile aanpak en verdoen wij niet uw en onze tijd met vage onderzoeken die meer vragen oproepen dan antwoorden geven. 

Onze Partners

Te Voert Participatie & Inkoopmanagement

Winst creatie zit aan de achterkant! 

Met inkoop kunt u niet alleen veel geld verliezen, maar juist ook heel veel geld verdienen. 

Meer dan 20 jaar actief in verschillende HR-posities bij een divers aantal bedrijven die opereren in de Agri-sector, (Chemische) Industrie, Productie, FMCG, Retail and Automotive, ICT.    Zowel nationaal als internationaal.

De specialist in het verbeteren van uw Product Lifecycle Management capabilities, inclusief processen en ICT infrastructuur. Hierdoor kunt u de innovator zijn die u voor ogen hebt en zorgen voor de competitive edge in de markt. 

Wij adviseren/coachen en trainen leiders en ondernemers. We zijn gespecialiseerd in het coachen van personen en teams, conflict management, persoonlijk leiderschap, verandermanagement. 

2-in-1 Finance” van EbitWise is De oplossing voor kleinere MKB-bedrijven (Start-ups & Scale-ups) die ondersteuning nodig hebben bij de financiële administratie en strategie.

...